

For Chocolate and Cookie Lovers
Ingrediënten (per portie)
- 8 Aviko Churros Loop
- 4 brownieblokjes
- 4 nougat
- 150 g diverse stukjes chocolade, b.v.
puur, melk met noten en/of wit
· 150 g diverse koekjes, b.v. (mini)
amaretti, (mini)chocoladekoekjes
en cantuccini
SAUZEN - 400 ml houdbare slagroom
- 300 g pure chocolade
- 50 ml mokkasaus
- 50 ml toffee- of karamelsaus
DOUBLE-DIPPEN - 2 el nougatinenoten
- 1 el discodip
Bereidingswijze
Bereid de churros volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verwarm 400 ml houdbare slagroom met 300 g grof gehakte pure chocolade in een pan.
Smelt de chocolade op laag vuur in de warme slagroom en roer om een gladde chocoladesaus te maken. Houd de saus warm op laag vuur of zachtjes verwarmen tijdens het serveren; als de saus te dik is, voeg wat extra slagroom toe.
Verdeel de brownies, nougat, chocolade en koekjes over het bord. Voeg de sauzen toe en als laatste de churros
